KETERING

RESTONARI

Proizvodnja i Pakovanje

TEHNIČKA OPREMLJENOST

Oprema kuhinje: 18 kazana, 4 kipera, 2 konvekcijske peći, 2 univerzalne mašine, 4 friteze, 3 ljuštilice ,3 rashladne komore i hladnjača za čuvanje smrznutog povrća,2 najsavremenije mašine za pakovanje hrane.Oprema mesare: 2 rashladne komore,.komora za defrostraciju i hladnjača na -18.Oprema polastičare: 2 konvektomata, 3 rashladne vitrine, 1 rashladna komora, 150 plehova za kolače.Oprema pekare: etazna pec kapacitete 720 hlebova u jednom punjenju, 1 roto peć, 300 plehova za pečenje hleba, 2 pakerice.Oprema za distribuciju hrane: 23 transportna sredstva, 480 termosa , 250 poliboxeva, 450 plastičnih korpi za hleb.Proizvodni deo je pod sanitarnim nadzorom, a osoblje vrši redovnu sanitarnu kontrolu. Nabavljena je mašina za toplo pranje ( kuhinje i transportnih vozila ) pod visokim pritiskom ( 150 bara/140 C ) i mašina za pranje termosa. Po Ugovoru koji je zaključen između Centra za ispitivanje namirnica i Lido d.o.o., redovno se vrši praćenje ispravnosti i  kvaliteta namirnica. Preduzeće za ekološku i sanitarnu zaštitu ”Visan” vrši kontinuiranu dezinsekciju i deratizaciju.

Početkom ove godine  završena je inplementacija i dobijen sertifikat HACCP i ISO 9001:2008.

Priprema kompletnog obroka je centralizovana, jer je objekat firme «Lido» jedinstvena celina i sastoji se od: kuhinje, pekare, mesare, voznog parka, magacina. Nalazi se u Zemunu, lokaciji sa koje se auto putem lako stiže do svakog deobnog punkta.Snabdevanje mesom je sa sopstvenih farmi za uzgoj stoke.

Sve namirnice se skladište i prerađuju pomoću najsavremenije opreme i tehnologije. Priprema obroka se vrši na visokom higijenskom nivou i strogo kontroliše od strane Centra za ispitivanje namirnica.Proizvodni pogon  je centralizovan i čine ga kuhinja, mesara, pekara i poslastičarnica. O kvalitetu proizvoda brine se stručan tim tehnologa i dijetetičara.Prvi, na našem tržištu, vam nudimo automatski zapakovane i dozirane obroke u sastavu: glavno jelo, prilog i salata, ili glavno jelo, supa i salata, a uz to hleb ili pecivo i kolač, posebno  zapakovan termoskupljajućom folijom. Hrana se pakuje u polipropilenske posude, a zatvara polietilenskom folijom, vakumski.  Na ovaj način smanjuje se mogućnost kontaminacije hrane, a obezbeđuje da svaki korisnik dobije tačno planiranu količinu obroka. Uz obrok vam dostavljamo pribor za jelo i opremu za uklanjanje ostataka hrane. Distribucija se vrši u specijalnim boxevima za transport, koji čuvaju temperaturu i svežinu obroka.

Mi vodimo računa o kvalitetu svake namirnice i obroka kao i poslovanja uopšte, što dokazuje   posedovanje HACCP-a, čiji certifikat smo dobili početkom 2009.godine, i ponosno možemo tvrditi da je pomenuti način pakovanja i dostave najbezbedniji za naše korisnike, upravo sa stanovišta zdravstvene ispravnosti.

ŠKOLE I VRTIĆI

Jelovnik

15.04-
27.04

ŠKOLE PAKOVAN OBROK

Jelovnik

15.04-
27.04

FIRME

Jelovnik

15.04-
27.04

KOKTELI

PONUDA

01.01-
31.12